Karins Hälsoforum

Samtalsterapi & Coachning

Karins Hälsoforum

Min livsfilosofi är att hälsa och helhet hör samman. Då stress, oro och ångest ofta sätter sig som spänningar i kroppen erbjuder jag även kroppsbehandlingar. Jag är utbildad massageterapeut och jobbar utifrån kroppens självläkande förmåga. Hos mig får du ett personligt bemötande där varje behandling är unik och anpassad efter dina behov. Jag har ett holistiskt synsätt vilket innebär att jag ser till hela människan och inte bara symtomen. Obalanser har både fysiska, mentala och emotionella kopplingar och jag ger behandlingar utifrån detta.

 

Min målsättning är att jobba för att spänningar och blockeringar ska släppa så att du kan känna frihet i kropp, själ och sinne för att leva fullt ut i din sanna potential. Att bara få njuta en stund, må bra och få lite egentid gör att kroppens resurser balanseras och ger mer kraft och energi.

Guidade / vägledda meditationer

Jag erbjuder bland annat guidade meditationer som ett led i att komma vidare i livet och att få kunna bli fri från det undermedvetna som styr oss. Guidade meditationer används bl.a. inom gestaltpsykologin (ett perspektiv inom psykologin som är humantisk och ser människan som en helhet). Det är alltså en vetenskap som flitigt används. Vägledda meditationer används för  att uppmärksamma oss på olika omedvetna behov, föreställningar och upplevelser som påverkar oss i nutid. Med hjälp av guidade meditationer kan man få hjälp med att undersöka och avsluta gamla händelser vilket gör det möjligt att bli mera medvetande i det som faktiskt är. Genom att man blir mera medveten om vilka tolkningar, förhållningssätt och strategier som ligger till grund för vårt agerande öppnas möjligheter att prova nya vägar. Guidade meditationer för dig som längtar efter att meditera  och att få möjligheten att få meditationens symbolik tolkad.

Mer information?

Känner du att du vill ha mer information om mitt företag, eller att du redan har bestämt dig för att ta hjälp av mig? Oavsett vad, så är du varmt välkommen att kontakta mig så bokar vi in ett möte och första samtal. Har du som företagsledare någon anställd som behöver hjälp och stöd med något så kontakta mig så kan vi gemensamt komma fram till ett bra upplägg som passar alla.

Jag nås på telefon/SMS (070-568 99 43), Facebook och mejl (karin.ovesson@gmail.com)

Med vänliga hälsningar, Karins Hälsoforum!